Jdi na obsah Jdi na menu

Dovolená se psem


Blíží se čas, kdy je nutné se rozhodnout, kam letos na dovolenou.

Nabízíme vám levnou dovolenou v kouzelném Rozsochatci na Vysočině, mezi Havlíčkovým Brodem a Chotěboří, ve 3 pokojovém prostorném  stylovém apartmánu, který se nachází v podkroví  rekonstruované chalupy. Svého pejska můžete vzít sebou. Nic za něj neplatíte, naopak, my vám ho zdarma pohlídáme !

 

Co nabízíme?

Ubytování v apartmánu až pro 10 osob (8+2 přistýlky), nejlépe pro 2 spřátelené rodiny nebo skupiny přátel. K dispozici jsou 2 čtyřlůžkové ložnice se samostatným vchodem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC. Kuchyň je vybavena  lednicí s mrazákem, elektrickým dvouvařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a toustovačem. K použití je i automatická pračka.

V obývacím pokoji je televize, DVD a internet.

Venkovní posezení skýtá v horkém létě dostatek stínu a poskytuje nádherný výhled na rybník, k dispozici je gril a pískoviště.

Chalupa se nachází na kraji obce přímo u rybníka. 50 m je obecní úřad, pošta a obchod se smíšeným zbožím. V obci je restaurace a také jízdárna. Naproti chalupě je hřiště pro volejbal a nohejbal.

V okolí je krásná zalesněná krajina, která přímo vybízí k pěší turistice, cykloturistice a houbaření.

Co ještě nabízíme ?

Přízemí domu obýváme my. Máme chovatelskou stanici labradorských a zlatých retvrívrů. Naši pejskové žijí v oddělené části usedlosti, takže vám nebudou překážet, naopak, vaše děti se s našimi pejsky mohou seznámit a dosytosti se vydovádět v případě, že vlastního psa nemáte.  Můžete si tak vyzkoušet, jak by si s pejsky rozuměli. A co ještě ?  Pohlídáme vašeho pejska, kdykoliv si ho při svých výletech nebudete moci vzít sebou, rovněž můžeme poradit a pomoci při jeho výcviku.

  Dále nabízíme léčbu přístrojem BIOPTRON od firmy Zepter. 

FOTOALBUM

CENÍK