Jdi na obsah Jdi na menu

 

NOVINKY 2010 (2. pol.) ♦ NOVINKY 2010 (1. pol.) ♦ NOVINKY 2009 (2. pol.) ♦ NOVINKY 2009 (1. pol.) ♦ NOVINKY 2008 ♦ NOVINKY 2007 ♦ NOVINKY 2006

NOVINKY ♦ NEWS 2010
červenec - prosinec / July - December 2010

  

NABÍZÍME
Aktualizováno: 7.9.2010  

VRH J
 
Přehrajte si  video a zde pokračování...

UPCOMING LITTER
We have no puppies.  

Výstavy psů v roce 2010

Pro pány, paničky a pejsky z našich odchovů - vrh I
Na stránce přibyly nové příspěvky - Matýskovy prázdniny

Obrazek

UPOZORNĚNÍ:
Pokud se vám stránky v Internet Exploreru nezobrazují správně, klikněte na internetu na hlavním řádku na tlačítko "Kompatibilní zobrazení"

 

 
7.9.2010 - Dnes jsme dostali fotografie fenky "Rose" - Imagine the Harmony Bohemia Angel (o:Chablais John Kaffé, m:Caly z Choče)  z nového domova - CHS Od Lužáneckého parku. Děkujeme a zdravíme !

rose_4msez.jpg

 

rose4m_postpeta.jpg

3.9.2010 - Blíží se první narozeniny všech štěňátek z vrhu CH (29.9.2009). Prosím majitele, aby mi poslali aktuální foto, jako poslal pan Slávek Švehla fotografie pejska "Ronyho" - Charley Bohemia Angel (otec: Rocheby Smokerscreen, matka: Angelee z Královských lesů). Ani se nechce věřit, že z tohoto malého štěňátka vyrostl takový fešák.Těším se na fotky i povídání o mladých nezbedech. Zároveň připomínám, že po 1 roce je dobré nechat udělat rtg. kyčlí a loktů.

svehlovi_2.jpg

p8120023.jpg

 
2.9.2010 - Fenka Evening Melody Bohemia Angel pokračovala v sérii úspěchů na MVP v Mladé Boleslavi, kde zvítězila v silné konkurenci ve třídě otevřené a získala další CAC. GRATULUJEME holky, jste šikovné !
 

24.8.2010 - O víkendu se konala dvoudenní MVP DUO CACIB v Bratislavě, které se zúčastnila i fenka z našeho odchovu Evening Melody Bohemia Angel. Po oba dva dny zvítězila ve třídě otevřené a získala CAC. GRATULUJEME !!!

 

duo-cacib-bra-2010.jpg

18.8.2010 - Dnes nás opustila "Rose" - Imagine the Harmony Bohemia Angel (otec Chablais John Kaffe,matka Caly z Choče), poslední čokoládová fenečka z vrhu I. Bude působit v CHS Od Lužáneckého parku. Už jsme si na ni hodně zvykli a tak je nám moc smutno. Štěňátka z tohoto vrhu oslaví o víkendu 4 měsíce !

rose2.jpg

16.8.2010 - V neděli jsme dostali báječnou zprávu. Evening Melody "Jenny" Bohemia Angel absolvovala Podzimní zkoušky v I.ceně. Gratulujeme !
Odpoledne jsme měli návštěvu - přijela se na nás podívat se svými páníčky čokoládová slečna "Bafinka" (I´m Buffy Star Bohemia Angel) - sestřička "Rose" (Imagine the Harmony Bohemia Angel). Oběma holkám to moc sluší a náramně si to spolu užily. Byly v neustálém pohybu, takže se nedaly ani pořádně vyfotografovat. Když cvakla spoušť foťáku, byly už obvykle někde úplně jinde. Za pár dní budou slečnám už 4 měsíce.

 

Obrazek

 

Obrazek

13.8.2010 - Dnes odjela do Prahy další slečna - Jill Bohemia Angel - "Grace". A tady je už fotka z nového domova. Děkujeme novým páníčkům za ni i za slova chvály na adresu této psí holčičky a posíláme pac a pusu všem !

Obrazek

12.8.2010 - Již 4 štěňátka nás opustila. Nejmenší a nejroztomilejší fenečka Jolinar Bohemia Angel  "Jenny" odcestovala v úterý s touto sympatickou rodinkou do Brna, ale na chalupu bude jezdit hodinku od nás, také na Vysočinu. Nahoře ještě u nás, ale níže pózuje Jolinar už na "své" nové zahrádce.V sobotu si noví páníčci přijedou pro 3 poslední štěňátka. Dnes jsem je zachytila na fotografiích, kdy si ještě užívají při hrách jeden druhého - zde. Zítra oslaví 8 týdnů !

Obrazek

Obrazek

Obrazek

7.8.2010 - Dnes je počasí jak my říkáme "pro vážnou známost", tj. nejlépe nevylézat z postele. Nás brzy ráno vyhnala štěňátka, bohužel prudký déšť je zahnal hned zase zpátky do ohrádky. Tu jim ovšem mezi tím obsadila kamarádka Rousinka. Odpoledne si přijeli pro holčičky Jenny a Josephin noví páníčkové, shodou okolností ze stejného kraje - od Turnova. Posíláme jim všem moc pusinek ! Zbylá štěňátka se ani v ohrádce doma nenudí, ale pilně cvičí s hračkami.

 Obrazek Obrazek

Obrazek

 Obrazek Obrazek
6.8.2010 - Malým goldenkům je dnes 7 týdnů a už se těší na své nové páníčky. Další fotky jsem vložila do Fotoalba. Fenečka na fotografii zde je Jenny Bohemia Angel (růžová mašlička). (Pro nezasvěcené: zelené ouško je ještě od tetovací barvy.)

Obrazek

4.8.2010 - Včera přijel pan veterinář a tetovalo se a očkovalo. Nebylo to pro štěňátka jistě nic příjemného, ale byla to jen chvilička a za chvíli o tom již nevěděla. Pouze zelené ouško od barvy bude pár dní připomínat tuto nepříjemnou událost. Za dva dny oslaví již 7 týdnů a pomalu se začnou rozcházet do nových domovů. Jak je vidět na fotografiích, štěňátkům nechybí kontakt s dětmi ani s ostatní smečkou, a tak budou dobře socializovaná. Nezadaná je pouze jedna fenečka ! Na pár nových fotek se můžete podívat ve Fotoalbu. Štěňátka mají také už svá "papírová" jména - viz zde

Obrazek

30.7.2010 - Štěňátka oslavila 6 týdnů a měla by být již brzy tetována a očkována, bohužel je čas dovolených a tak stále ještě čekáme na tetovací čísla z plemenné knihy. Štěňátka jsou veselá a hezky si spolu hrají, zvážili jsme je a zapsali údaje do váhové tabulky.